Nieuwe pagina 4 Maak kennis met onze prachtige honden
Maak kennis met onze prachtige honden:

 

Jasmijn

JASMIJN

De stammoeder van onze roedel en oudste teefje is geboren op 18 maart 1995 en helaas op 30 april 2009 overleden. Jasmijn is een oranje schimmel en heeft 3 nestjes gehad. Uit twee nesten hebben wij de 2 dochters Cashmyr en Easten gehouden. Als ook de kleindochter Shadow, kleinzoon Presley en achterkleindochters Twinkle en Ismene en achterkleinzoon Xavier. In totaal heeft zij 16 kinderen, 36 kleinkinderen en 12 achterkleinkinderen voortgebracht. Jasmijn leeft voort in de 4e generatie door Djarno Daisy, Karessa. Norman en Nerine In de 5e generatie door Leroy en Latoya. Jasmijn leeft voort in de 6e generatie.

Terug naar boven

Dascha

DASCHA

Dascha is geboren op 23 maart 1995 en helaas op 4 juli 2000 overleden. Zij was een donkere blauwschimmel teefje en heeft ons 10 gezonde pups gegeven.

Terug naar boven

MASTER

Master is geboren op 4 oktober 1996 en helaas op 21 december 2007 overleden. Hij is een lichte blauwschimmel reu en heeft op dit moment 36 pups voortgebracht, waarvan wij 1 dochter hebben. Daarnaast heeft hij 33 kleinkinderen en 5 achterkleinkinderen voortgebracht, waarvan wij kleindochter Shadow  en achterkleindochters Twinkle en Ismene en achterkleinzoon Xavier hebben gehouden. Master leeft voort in de 4e generatie door Djarno Daisy, Karessa. Norman en Nerine. In de 5e generatie door Leroy en Latoya. Master leeft voort in de 6e generatie.
 

Terug naar boven

BOOTS

Boots is geboren op 27 december 1997 en is 13 juli 2012 overleden. Hij is een blauwschimmel met tan reu en heeft op dit moment 136 pups voortgebracht, waarvan wij vier dochters hebben gehouden: Easten, Grace, Gitta en Shadow. Daarnaast heeft hij vele kleinkinderen, w.o. kleinzonen Presley en Xavier en achterkleinkinderen voortgebracht, waarvan wij de kleindochters Ocean,Twinkle, Wynette en Ismene en achterkleinzonen, Vrienten en Norman en achterkleindochter Nerine. Boots leeft voort in de 4e generatie door Djarno, Daisy en Karessa. In de 5e generatie door Leroy en Latoya. Boots leeft voort in de 6e generatie.
 

Meer weten over Boots? Kijk dan op zijn eigen pagina!

Terug naar boven

CASHMYR

Madaja's Coquety Cerise Cashmyr is geboren op 4 januari 2000, zij is een oranjeschimmel teefje en dochter van Jasmijn en Master. Zij heeft 25 kinderen en 12 kleinkinderen en 39 achterkleinkinderen voortgebracht.

Van haar hebben wij 1 dochter Shadow, 2 kleindochters Twinkle en Ismene, 1 kleinzoon Xavier, achterkleinzonen, Djarno en Norman en achterkleindochters Daisy, Karessa en Nerine. In de 4e generatie door Leroy en Latoya.

Overleden 11 maart 2013.  Cashmyr leeft voort in de 4e en 5e generatie.

Terug naar boven

Madaja's Elegance Eager Easten is geboren op 19 december 2000, zij is een oranje bont teefje en dochter van Jasmijn en Boots.

Van haar hebben wij zoon Presley gehouden.

Easten heeft 7 kinderen, 10 kleinkinderen en 12 achterkleinkinden, Karessa is een kleinkind van Easten.

Terug naar boven

LOTTE

Lotte is geboren op 8 maart 2001 en 6 januari 2013 overleden. Zij was een lever bont met tan teefje.  Lotte heeft in de puppy klasse op de Kampioens clubmatch een 3e plaats behaald en op de "Winner" werd zij 1ste in de puppyklasse. Ze heeft tot nu toe de kwalificaties ZG, 2U, 1U en ZG behaald.

Lotte heeft 12 kinderen, 31 kleinkinderen en 29 achterkleinkinderen. Van haar hebben wij 2 dochters, Gitta en Grace en 2 kleindochters Ocean en Wynette en achterkleinzonen Vrienten en Norman achterkleindochter Nerine. Lotte leeft voort in de 4e generatie door Djarno en Daisy. In de 5e generatie door Leroy en Latoya. Lotte leeft voort in de 6e generatie.
 

Terug naar boven

GITTA

Madaja's Garisch Gaudy Gitta is geboren op 12 juni 2003, en overleden 6 September 2014. Zij was een blauwschimmel met tan teefje en dochter van Lotte en Boots. Gitta heeft 26 kinderen, 29 kleinkinderen, 21 achterkleinkinderen. Van haar hebben wij 2 dochters Ocean en Wynette en kleinzonen Vrienten en Norman en kleindochter Nerine en 1 achterkleinzoon Djarno en 1 achterkleindochter Daisy aangehouden. Leeft voort in de 4e generatie door Leroy en Latoya.
Gitta leeft voort in de 5e generatie 

Terug naar boven

Madaja's Gracious Gamy Garlotte is geboren op 12 juni 2003.
Zij is een zwart bont met tan teefje. Zij is een dochter van Lotte en Boots en is een zus van Gitta. Zij heeft de cursus Gehoorzame hond afgerond. Wij hebben haar in onze roedel opgenomen, nadat zij bij ons is terug gebracht. Zij heeft 5 kinderen op de wereld mogen zetten.

Terug naar boven

SHADOW


Madaja´s Motley Medley Moonshadow, zwartbont teefje, is geboren op 23 oktober 2005. Zij is een dochter van Cashmyr en Boots en een kleindochter van Jasmijn en Master.
Shadow heeft 12 kinderen, 51 kleinkinderen. Van haar hebben wij 2 dochters Twinkle en Ismene en 1 zoon Xavier en kleinzonen Djarno en Norman en kleindochters Nerine. Zij leeft voort in de 4e generatie door Leroy en Latoya. Leeft voort in de 5e generatie.

 

..

Terug naar boven

OCEAN

Madaja's Naughty Nuance Newocean, leverschimmel teefje, dochter van Rolo en Gitta geboren op 19 januari 2006 en overleden 5 oktober 2018, kleindochter van Boots en Lotte.  Ocean heeft 11 kinderen en 21 kleinkinderen, 6 achterkleinkinderen. Van haar hebben we 1 zoon Vrienten en 1 kleinzoon Djarno en 1 kleindochter Daisy  aangehouden. Zij leeft voort in de 3e generatie door Leroy en Latoya. Leeft voort in de 5e generatie.

Meer informatie over Rolo.

 

Terug naar boven

PRESLEY

Madaja's Personal Present Presley is een blauwschimmel met tan reu. Hij is geboren op 2 juli 2006 als zoon van Easten en Zeb, hij is de kleinzoon van Jasmijn en Boots. Hij heeft 10 kinderen, waarvan wij dochter Karessa hebben en 12 kleinkinderen.

Terug naar boven

 

TWINKLE

Madaja's Topside Thorough Twinkle, blauwschimmel teefje, geboren 29 december 2007. Dochter van Shadow en Xoethos, kleindochter van Cashmyr en Boots en achterkleindochter van Jasmijn en Master. Twinkle heeft 20 kinderen. Van haar hebben wij zoon Djarno en dochter Daisy aangehouden.  Zij is onze 3e generatie, heeft 15 kleinkinderen waarvan we Leroy en Latoya hebben. En 15 achterkleinkinderen.

Terug naar boven

 

 

VRIENTEN

Madaja's Vigorous Varied Vrienten, leverschimmel reutje, geboren 26 maart 2008. Zoon van Ocean en Shadow, kleinzoon van Gitta en Rolo, achterkleinzoon van Lotte en Boots. Vrienten heeft 25 kinderen. Van hem hebben wij zoon Djarno en dochter Daisy aangehouden.  Hij is onze 3e generatie. Heeft 15 kleinkinderen, waarvan wij Leroy en Latoya hebben, 15 achterkleinkinderen.

Vrienten is 2 juli 2014 overleden.

Terug naar boven
WYNETTE

Madaja's Weighty Wishful Wynette, zwartbont met tan teefje, is geboren op 11 september 2008 en is de dochter van Gitta en Jasson, kleinkind van Lotte en Boots. Wynette heeft 18 kinderen en 9 kleinkinderen. Van haar hebben we zoon Norman en dochter Nerine. Ze heeft 20 kleinkinderen.

 

 

 

Terug naar boven

 

XAVIER

Madaja's Xavier Xander Xobrian, hij is blauwschimmel met tan, geboren op 13 april 2009. Zoon van Shadow en Yggdrasar, kleinzoon van Cashmyr en Boots en achterkleinzoon van Jasmijn en Master. Xavier is de broer van Ismene. Xavier heeft 25 kinderen, waarvan 7 kinderen bij Twinkelbells. Van hem hebben we zoon Norman en dochter Nerine gehouden. Xavier heeft ook 20 kleinkinderen.

 

 

 

Terug naar boven

ISMENE

Madaja's Xanne Xanita Xismene, oranjeschimmel, geboren op 13 april 2009. Als dochter van Shadow en Yggdrasar, kleindochter van Cashmyr en Boots, achterkleindochter van Jasmijn en Master, zus van Xavier. Zij heeft 11 kinderen gekregen, waarvan wij dochter Karessa hebben. En heeft 12 kleinkinderen.

 

 

 

 

Terug naar boven

DJARNO
Madaja's Darkness Daring Djarno is geboren op 22-06-2011. Hij is een blauwschimmel reu, zoon van
Twinkle en Vrienten, kleinzoon van Shadow en Ocean, achterkleinzoon van
Cashmyr, Boots en Gitta.
Djarno leeft voort in de 4e generatie, van Jasmijn, Master, Boots en Lotte. Djarno is de broer van Daisy.

 

Terug naar boven

DAISY 
Madaja's Dazzling Delibrate Daisy is geboren op 22-06-2011. Zij is een leverschimmel teefje, dochter van
Twinkle en Vrienten, kleindochter van Shadow en Ocean, achterkleindochter
van Cashmyr, Boots en Gitta. Daisy leeft voort in de 4e generatie, van
Jasmijn, Master, Boots en Lotte, zij is de zus van Djarno. Zij heeft 15 kinderen, waarvan wij zoon Leroy en dochter Latoya hebben.

 

Terug naar boven
KARESSA

Madaja's Kosher Kindness Karessa oranjebont geboren 24 juli 2014. Dochter van Ismene en Presley Kleindochter van Shadow en Yggdrasar en Easten en Zeb Achterkleindochter van Cashmyr en Boots en Jasmijn 4e generatie Jasmijn en Master. Karessa heeft 12 kinderen.

Terug naar boven
LEROY

Madaja's Liver Limitedition Leroy leverschimmel met tan geboren 31 juli 2014

Zoon van Daisy en Bonami. Kleinzoon van Twinkle en Vrienten. Achterkleinzoon van Shadow en Xoethos en Ocean en Shadow. 
4e generatie Cashmyr en Boots en Gitta en Rolo.5e generatie Jasmijn en  Master en Lotte en Boots.
Broer van Latoya.	Leroy heeft 6 kinderen.
 
 

Terug naar boven
LATOYA
Madaja's Liver Lucency Latoya leverschimmel geboren 31 juli 2014.

Dochter van Daisy en Bonami. Kleindochter van Twinkle en Vrienten. Achterkleindochter van Shadow en Xoethos en Ocean en Shadow.
4e generatie Cashmyr en Boots en Gitta en Rolo. 5e generatie Jasmijn en  Master en Lotte en Boots. Zus van Leroy.  Latoya heeft 9 kinderen.

 

Terug naar bovenNORMAN

Madaja's Naugthy Noble Norman, blauwschimmel met tan geboren 10 april 2015, 
Zoon van Xavier en Wynette, kleinzoon van Yggdrasar en Shadow en van Jason en Gitta Achterkleinzoon van Boots,
Lotte en Cashmyr, 4e Generatie Master en Jasmijn. Broer van Nerine. Norman heeft 12 kinderen.
 

 

 

 

Terug naar boven
NERINE
Madaja's Noisy Nuance Nerine, blauwschimmel met tan geboren 10 april 2015,
Dochter van Xavier en Wynette, Kleindochter van Yggdrasar en Shadow en van Jason en Gitta Achterkleindochter van Boots, Lotte en Cashmyr, 
4e Generatie Master en Jasmijn.
Zus van Norman. 

 


Terug naar boven

 

 

Klik voor homepage